Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ако резултатите на изборите драматично се разминават с подадените

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ако резултатите на изборите драматично се разминават с подадените
Коментари Харесай

Бабикян: Докладът на САЩ описва как ние живеем под ботуша на Борисов ежедневно

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Ако резултатите на изборите трагично се разминават с подадените в секциите, би трябвало да се знае, че който наруши конституционно право, би трябвало да дава отговор пред съда. " Това сподели в студиото на " Лице в лице " по БТВ лидерът на листата от  " Изправи се! Мутри вън "  Арман Бабикян.

" Фалшификации в България на избори има постоянно. Докладът на държавния департамент на Съединени американски щати наподобява като всичко, което си приказваме - побоища, напън, отбрани на основен прокурор. Държавният департамент излезе с разрушителен отчет. Не го жалят Борисов, истината се споделя. В отчета си Държавният департамен описва това, което ние живеем под ботуша на Борисов всеки ден.  

Начинът за пояснение на нещастието, в което живеем е смешен. Смятат за идиоти своите сътрудници, че нямат източници на информация. Тези хора потвърдиха, че в действителност са подготвени на всичко, погазиха парламентарната ни Република. Ние сме парламентарна република единствено по конституция. "   

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР